Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende for alle køb fra Fatemiyun.dk

 

Pris og betaling

På Fatemiyun’s webshop, har du mulighed for at betale med Mobilepay. Alle priser på Fatemiyun’s webshop er inklusiv moms, dog eksklusiv fragt.

 

Købsprocessen

Når du køber på Fatemiyun’s webshop, vil du blive bedt om at angive dit navn, fakturering – og fragts adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. Derudover vil du blive bedt om venligst at acceptere Fatemiyun’s betingelser og vilkår. Efter at du har gennemført betalingen, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail.

Gennem hele købeprocessen, vil du blive meddelt omkring det totale beløb af indholdet af din indkøbskurve.

Du vil aldrig blive opkrævet mere end hvad du har reserveret, dog evt. mindre, hvis eksempelvis et bestemt produkt af de bestilte produkter er udsolgt. Der vil vi refundere det pågældende beløb.

Vær opmærksom på at der kan forekomme tastefejl, udsolgte vare såvel som pris -, skat- og valutaændringer.

Ved spørgsmål vedrørende online betaling, er du velkommen til at kontakte os på oko@fatemiyun.dk

 

Levering og transport

Din ordre vil blive sendt med kurer for at sikre hurtig og nem dør-til-dør levering, hvis ikke andet er aftalt mellem køberen og Fatemiyun.

Varer fra Fatemiyun vil anses som leveret når du, kunden, har modtaget varerne.

Leveringstiden er mellem 4-14 hverdage.

 

Sikkerhed

Fatemiyun webshop gør brug af betalingsløsninger leveret af Mobilepay. Alt data forbundet med din betaling vil blive krypteret og sendt via SSL så kun Mobilepay kan læse dine data.

Fatemiyun webshop er i overensstemmelse med Mobilepay’s retningslinjer for internethandel. Det betyder at du som kunde er mindst ligeså sikker som når du bruger dit kreditkort i ordinære fysiske butikker. Eksempelvis har du ingen risiko for misbrug og du vil kunne afvise ukorrekte betalinger.

 

Klager

Alle varer kontrolleres for fejl inden de pakkes og afsendes. Hvis du modtager en vare som ikke lever op til dine forventninger, vil vi være glade for at høre fra dig så vi kan rette op på fejlen. Vi bestræber os efter at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Du bedes henvende dig hurtigst muligt med din klage – indenfor 24 timer fra modtagelsen af din ordre. Vi vil bestræbe os efter at sende dig et produkt tilsvarende den bestilte. Der vil forekomme situationer hvor vi vil bede dig sende os den det defekte produkt – i sådan en situation vil vi kreditere dig for de betalte udgifter.

Du kan kontakte os på mail: oko@Fatemiyun.dk 

 

Returpolitik

Fatemiyun’s webshop sælger primært ikke-fødevare produkter. Der er ingen returret på fødevarer. Ikke-fødevare produkter er underlagt generelle returregler. Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal dette gøres indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Varerne skal i dette tilfælde sendes retur til:

 

Fatemiyun

Rønnevangshusene 37, st. mf.

2630 Taastrup

Danmark 

 

Du vil blive holdt personligt til ansvar for returnering af varer og udgifterne forbundet med dette. For at du kan returnere din ordre, skal produktet returneres i samme tilstand som den blev modtaget i. Husk venligst at pakke produktet sikkert, da vi ikke refunderer for varer med beskadiget emballage m.m. Når vi har kontrolleret produktets tilstand, vil vi kontakte dig for at høre hvordan du ønsker at få beløbet refunderet. Begrund venligst årsagen til returneringen skriftligt.

 

Persondata

Når du bestiller fra os skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi har brug for disse informationer, delvist for at holde dig informeret omkring din ordre og delvist for at levere ordren til dig. Alle informationer vi modtager behandles fortroligt og i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven. Personoplysningerne opbevares i maksimalt 5 år. Ved oprettelse af profil bevares dine personoplysninger samt tidligere ordrehistorik indtil profilen slettes.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi videregiver din e-mailadresse til Trustpilot. Oplysninger afgivet til www.fatemiyun.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Fatemiyun har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fatemiyun via e-mail oko@fatemiyun.dk.

 

Medlemskabsbetingelser

Disse betingelser for medlemskab finder kun anvendelse, såfremt du køber et af Fatemiyun’s medlemsskaber på www.fatemiyun.dk. Medlemskaberne supplerer de ovenfor beskrevne Handelsbetingelser.

 

Betaling

Betaling for medlemskab sker på månedlig basis gennem Mobilepay Subscription. Medlemskabet kræver, at kreditkortet er gyldigt, når det månedlige beløb trækkes.

 

Opsigelse

Medlemskabet kan opsiges til udgangen af indeværende medlemskabsperiode via mail til oko@fatemiyun.dk.

 

Ændringer af medlemskaber

Fatemiyun har til enhver tid ret til at ændre nærværende medlemskabsbetingelser. Væsentlige ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel. Ikke væsentlige ændringer kan gennemføres uden varsel.